Es crea la iniciativa solidària 'Cadena de Favors' per ajudar al comerç local

Intervé: Núria Lisbona, impulsora cadena de favors

Una iniciativa solidària vol impulsar el comerç local palamosí a través d'una xarxa desinteressada de favors. En una idea similar a la de la pel·lícula 'Pay it Forward' on Trevor McKinney teixeix una enorme xarxa d'ajuda desinteressada entre persones, a la ciutat s'ha creat 'Cadena de Favors'. Consisteix bàsicament en regalar productes o serveis del comerç local i que la persona que els rep faci el mateix.

La iniciativa va néixer en veure com el Restaurant La Cala no podia engegar la seva activitat degut a la pandèmia de coronavirus. Amb la idea d'ajudar al seu propietari i amic Tomàs, la Núria Lisbona va decidir menjar-hi un cop per setmana. Una idea que va transformar després en regalar un cop per setmana un menú a algú i ampliar-ho a tot el comerç local.

El funcionament és ben senzill. S'escull un bé o servei per regalar, s'escull algú a qui reglar-li i se li explica què és aquesta cadena perquè ho pugui replicar.

La iniciativa s'ha anat fent grossa i ja ha arribat a més de 100 regals en una setmana, i inclòs s'ha començat a replicar a altres municipis del país.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat