La Santa Market 2024 obrirà les portes aquest divendres

La Santa Market ja ho té gairebé tot a punt per obrir les portes i començar a rebre multitud de visitants . De fet, en l'edició anterior els van visitar 240.000 persones, i s'espera, almenys, igualar les xifres. Tot i que els objectius principals de cada any quan comencen a preparar la Santa des de l'organització, són aquests:
 

Volem tornar a sorprendre, tornar a ser un referent, i sobretot tornar a aportar un valor important al conjunt de la Costa Brava i al seu turisme" - Julio Rico, director general i fundador de La Santa Market

De novetats, cada any n'hi ha diverses. Aquest any les principals són la creació d'un cicle de sis monòlegs a càrrec de cares conegudes com en Peyu o José Corbacho, la recuperació dels concerts intimistes -que el farà l'Alfred Garcia-, i un bosc màgic encantat pels més petits. Pel que fa a espais, els visitants que ja hi hagin estat altres anys, també veuran canvis.
 

Aquest any s'ha fet una inversió bastant important amb tot el que és mobilitat interior. El que estem buscant no és créixer, sinó oferir més confort i més espais comuns" - Julio Rico

Una de les potes principals de la Santa Market d'aquest 2024 serà, sens dubte, la gastronomia. La Santa comptarà amb les delícies de Cañaitas Maite, Le Clandestin -del xef Joseba Cruz-, els germans Roca, i de Lluc Crusellas. Tot això se sumarà a les diferents food-trucks que estaran repartides per l'espai i que ofereixen diferents tipus de menjar per a tots els gustos.

En música, a part de l'actuació d'Alfred Garcia, hi haurà més de 250 actuacions musicals gratuïtes i de proximitat en vuit escenaris diferents. En espectacles es tornarà a comptar amb el show eqüestre d'en Santi Serra. I en moda, enguany hi haurà més de 60 parades rotatives de roba, accessoris i artesania.

La inauguració de La Santa Market serà aquest divendres a la tarda/vespre, i a partir d'aquí obrirà les portes cada dia fins al 25 d'agost des de les sis de la tarda fins a la 1 de la matinada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat