Identifiquen la mare del nadó trobat mort en una paperera a la Bisbal d'Empordà

La Bisbal d'Empordà

Data: 11/01/2024

Foto: ACN

Ja han identificat la mare del nadó trobat mort en una paperera a la Bisbal d'Empordà. La dona al·lega que el bebè va néixer sense vida i que es va quedar embarassada arran d'una violació


En una paperera de La Bisbal, fa 10 dies un operari de la neteja va trobar un nadó mort encara amb el cordó umbilical. L'autòpsia del nadó i la investigació dels fets serien les claus per esbrinar qui era la mare.

Després de la investigació duta a terme pels Mossos d'Esquadra, aquests ja han identificat la mare del nadó, una dona d'una edat aproximada de 20 anys.

En qualitat d'investigada, la dona ha declarat a la policia que el seu embaràs havia estat fruit d'una violació i que el nadó ja va néixer mort.
Sembla que la dona podria haver dit la veritat, ja que els primers resultats de l'autòpsia apunten al fet que aquest nen ja era mort a la panxa de la mare i, per tant, en el moment del part ja no tenia vida. Les primeres informacions apunten que la víctima va amagar l'embaràs al seu entorn més proper.

La mare de la criatura ha denunciat al presumpte responsable de l'agressió sexual que ja està identificat. Seran els agents de l'Àrea d'Investigació Criminal de Girona qui localitzarà l'individu per prendre-li declaració.

La víctima que haurà de declarar com a testimoni al jutjat de la Bisbal d'Empordà, ha demanat una ordre de protecció cap al presumpte violador. El jutge ha aixecat el secret de sumari del cas.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat