El Singlot tanca la seva "millor edició"

El Singlot tanca la seva
El Singlot Festival ha tancat aquest cap de setmana la millor edició de la seva històric amb 2.500 assistents.

El Teatre Narcís Masferrer i l’Espai Port s'han omplert a diari amb diferents propostes teatrals que han tractat la comèdia des de diferents formats. Els protagonistes han estat l'humor incorrecte de Mongolia, l'homenatge al teatre de l'absurd francès de Sergi Belbel amb 'Les roses de la vida', el cabaret gamberro 'Dos machos verdes fritos' de La Bacanal, el fenòmen radiofònic de la improvisació 'Nadie Sabe Nada', l'exitós i inèdit homenatge al monòleg 'Hem de parlar' amb Andreu Buenafuente, Berto Romero, Sílvia Abril i Raúl Cimas que van exhaurir localitats i per últim, l'entranyable, divertida i tendre 'Mrs Brownie' de Teatre Nu que va deixar als assistents entusiasmats.

Les jornades professionals del Singlot han seguit apostant per les noves generacions de creadors i creadores teatrals i ha escollit 'Mafia' de The Mamazelles per ser representada l'any que ve.

Agermanament amb un festival d'humor punter

Com a novetat, en aquesta última edició el Singlot Festival s'ha agermanat amb la Mostra Internacional de Teatro Cómico e Festivo de Cangas (MITCFC), una de les manifestacions més importants d'espectacles vius de l'estat que també basa la seva programació en l'humor. A
Andreu Buenafuente, director del Festival, va ser l'encarregat de llegir el manifest d'agermanament en la clausura del Singlot Pro davant dels més de 70 professionals i agents culturals que hi van assistir.

Foto: Singlot

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat