La tercera Gala Pro Baix Ter, tot un èxit de participació de les famílies

La tercera edició de la Gala Pro Baix Ter va estar tot un èxit de participació per part de les famílies que es van acostar a gaudir les activitats per als grans i més petits de la casa. Altrament, també es va emplenar l'espectacle 'Les Dones del Rock' que va tenir lloc a l'Espai Ter gràcies a la col·laboració de l'espai cultural amb la causa educativa d'enguany. Giropoma Costa Brava, també va destinar tots els ingressos de les activitats entorn la poma a la causa.

Després de l'èxit de les dues primeres edicions, Giropoma i l'Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, celebren la tercera edició de la iniciativa solidària Gala Pro Baix Ter que té lloc anualment amb l'objectiu de recaptar finançament per a projectes d'interès social al Baix Ter.

En aquest cas, set associacions de famílies d'alumnes de centres d'educació infantil i primària del Baix Ter, seran les beneficiàries d'aquesta iniciativa amb la finalitat de finançar diversos projectes de millora en els centres escolars Guillem de Montgrí i Sant Gabriel de Torroella de Montgrí, Portitxol de l'Estartit, Puig Rodó d'Ullà, El Rajaret de Bellcaire d'Empordà, La Branca d'Albons i Francesc Cambó de Verges. Concretament, els diners recaptats de la III Gala Pro Baix Ter serviran per realitzar millores en els patis o les biblioteques d'aquests centres o a la compra de material.

L'acte central de la Gala Pro Baix Ter va estar l'espectacle 'Les Dones del Rock', el qual va recuperar temes de les millors cantants femenines de la història. El mateix dia també es va celebrar la I Festa de les AFA del Baix Ter, una jornada de portes obertes on cada centre proposava diferents tallers i activitats pensades per a grans i petits.

Amb la iniciativa es vol contribuir al finançament de projectes d'interès promoguts per entitats que s'han destacat en la millora de la vida de les persones i en la defensa del paisatge del Baix Ter. Giropoma i l'Espai Ter assumeixen les despeses de l'espectacle cultural i la venda d'entrades del públic s'han destinat íntegrament a accions de millora de les instal·lacions educatives.

Enguany, la tercera edició de la gala ha estat un èxit i ambdós organitzadors han fet un balanç molt positiu pel que fa a la recaptació i a totes les famílies que han assistit a les activitats de la jornada.

Des de la seva fundació, el 1962, Giropoma s'ha consolidat com una organització dinàmica que ha adoptat en el seu sistema de treball les més modernes tècniques de cultiu, producció, conservació, selecció i envasat per oferir al consumidor la millor fruita. Una organització que posa tot el seu esforç i entusiasme perquè el consumidor pugui gaudir dels seus productes amb la màxima qualitat.

L'Auditori Espai Ter s'ha consolidat com un dels aparadors de la música i de les arts escèniques del territori. És un equipament de primer nivell, tant per les seves instal·lacions com per les seves propostes, que acull artistes nacionals i internacionals i que també és seu de reconeguts festivals (Festival de Músiques de Torroella, Temporada Alta, Fimag, Black Music Festival o ÍTACA). L'Espai Ter és també un equipament de gran diversitat funcional que reuneix les condicions idònies per acollir activitat firal, congressos i tota mena d'esdeveniments públics i privats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat