El PP's Park inaugura la primera pista de gel de Platja d'Aro

INTERVÉ: Vanesa Gómez, PP's Park

Inaugurada la pista de gel que aquest Nadal s'ha instal·lat a Platja d'Aro. El parc d'atraccions PP's Park ha treballat instesament els darrers mesos per instal·lar una pista de gel que suposa una de les grans apostes de l'any del parc.

Els responsables del parc acompanyats per les autoritats del municipi han estat els encarregats de tallar la cinta que donava per oberta aquesta pista que aporta una oferta diferent a la població durant aquestes festes. Amb una gran festa popular oberta a tothom i on s'ha servit una xocolatada popular per a tots els assistents el parc ha volgut encetar l'espai que centrarà tota l'atenció durant les properes setmanes. Es tracta de la única pista de gel a l'aire lliure que hi ha al Baix Empordà el que fa pensar als seus responsables que pot ser un pòl d'atracció de moltes famílies.

Abans de permetre l'entrada al públic en general, la inauguració l'ha protagonitzat una patinadora professional que ha animat als presents amb una coreografia nadalenca.

La pista de gel està oberta a tothom des d'aquest divendres i fins el 22 de desembre tots els caps de setmana i festius i a partir de les vacances escolars, cada dia fins al seu tancament.


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat