Èxit de participació en la primera edició de l'OncoMusicFest


La primera edició de l'OncoMusicFest s'ha celebrat aquest cap de setmana amb una onzena d'actuacions dissabte i un munt d'activitats el diumenge. L'objectiu ha estat recaptar fons per l'Oncolliga de Girona, l'entitat que ajuda al malalt de càncer i als seus familiars.

Concerts per a tots els gustos, tallers i jocs infantils, espectacles i foodtrucks. La primera edició de l'OncoMusicFest ha estat tot un èxit omplint el Palau Firal de Sant Anotni de Calonge d'activitats lúdiques i música i de gent.

Fa dos anys que els organitzadors volien impulsar aquest esdeveniment, però no ha estat fins ara que s'ha pogut celebrar. La finalitat ha estat recaptar fons econòmics per destinar-los íntegrament a l'Oncolliga de Girona per poder ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones afectades pel càncer. I les expectatives s'han complet.

Centenars de persones han assistit a l'esdeveniment, dissabte o diumenge per gaudir dels conerts i les activitats. Dissabte va ser el plat fort amb onze actuacions des de Reggae per xics, Alaire, Salitge, The penguins, Miquel Abras, Orquestra Di-Versiones o Strombers. Una oferta musical variada perquè totes les famílies en poguessin gaudir. Al llarg del dia van passar-hi unes 2 mil persones.

Diumenge es va realitzar el gruix de les activitats amb l'animació de colles geganteres, màgia, espectacles, castells inflables i activitats pels més petits. També hi va tenir cabuda un espai per foodtrucks

Un esdeveniment que s'ha realitzat amb una cinquantena de voluntaris. Després de l'èxit i les ganes dels organitzadors, la intenció és repetir-ho l'any que ve

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat