El Banc de Sang torna a Palafrugell

Palafrugell

Data: 21/02/2021

INTERVÉ: Florenci Iberta, delegat del Banc de Sang de Palafrugell

Una vegada més el Casal Parroquial de Palafrugell s'ha convertit en un espai de donació de sang. Aquest dissabte ha obert les portes de 10 a 14 i de 16 a 20.30 h del vespre. La pandèmia, però ha canviat alguns protocols de les donacions per fer-les amb més seguretat. Així doncs, els donants han de reservar hora amb antelació a través del web donarsang.gencat.cat.

La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari. Per aquest motiu, des de la promoció del Banc de Sang i Teixits de Girona s'anima a donar sang de forma continuada. Pel que fa a la donació de plasma, d'aquí a dues setmanes al mateix centre Parroquial, es durà a terme una sessió extraordinària enfocada concretament a persones que han patit  la COVID-19 amb l'objectiu de seguir investigant el comportament del virus.

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. També cal recordar que el Coronavirus no es pot transmetre per la sang amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat