Ajuntament i Colles s'emplacen al setembre per parlar del Carnaval a la Fresca

Ajuntament i Colles s'emplacen al setembre per parlar del Carnaval a la Fresca
L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i les colles de Carnaval deixen aparcada la polèmica per la no celebració del Carnaval a la Fresca que es feia per Festa Major i s'emplacen al setembre per parlar de com i quan s'hauria de celebrar.

A finals de juny l'Ajuntament va notificar a les colles que la intenció era canviar la rua de dates. La intenció era ubicar-la al Cap de Setmana Jove els dies 7, 8 o 9 de setembre. Un fet que va molestar algunes colles que no veien bé aquestes dates i que van acusar a l'Ajuntament de tirar pel dret sense consultar-los.

La regidora d'esdeveniments de ciutat, Núria Cucharero, va admetre durant el ple celebrat aquest dijous, que caldria haver fet una reunió cara a cara amb les colles i les ha emplaçat al setembre per parlar de quan es podria celebrar la rua. De moment queda descartat fer-la per Festa Major i davant les queixes de les colles, també queda en 'stand by' celebrar-la durant el cap de setmana jove.

Des de l'Ajuntament justifiquen la no celebració de la rua de Carnaval a la Fresca per Festa Major per l'acomulació d'esdeveniments aquests dies al centre de la ciutat. La rua, que es celebrava al Passeig Marítim, les Fires i activitats relacionades amb la Festa Major dificultaven la mobilitat i a més l'alerta 4 antiterrorista desaconsellava ajuntar tantes activitats i posava en dificultats la Policia Local per gestionar la seguretat.

Notícies relacionades

Malestar entre les colles de carnaval ganxones pel canvi de data del Carnaval a la Fresca (19-07-2019)
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat