Menys denúncies per desobediència de les mesures establertes per l'estat d'alarma

INTERVÉ: Francesc Cardús, Inspector en cap de l'ABP Sant Feliu-Baix Empordà

Diàriament es fan controls policials coordinats entre el cos dels Mossos d’Esquadra i les policies locals per controlar la mobilitat de les persones que només poden circular per anar a treballar, a comprar i a fer gestions indispensables. En controls com aquest la setmana passada s’havien gairebé arribat ala cinquantena de denúncies diàries per  desobediència de les mesures establertes en el decret d’estat d’alarma, aquesta setmana aquesta xifra no arribava a la desena diària.

Els Mossos d’Esquadra des de l’Àrea Bàsica Policial de Sant Feliu de Guíxols centralitzen totes les denúncies que es posen a Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro i Calonge i Sant Antoni i traslladen a diari la informació a instàncies superiors que porten el control general del país. Una coordinació que van engegar ja prèviament a que s'establís l'estat d'alarma.

Des del cos dels Mossos d’Esquadra expliquen que s’ha obert un nou canal d’informació a Gencat.cat per resoldre els dubtes més freqüents que surten en aquesta situació excepcional.

Per poder circular cal portar el certificat d’autoresponsabilitat i el d’empresa per qui es mou per motius laborals.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat