La plataforma Salvem la Pineda d'en Gori es manifesta als carrers de Palamós

Palamós

Data: 01/04/2018

Després que l'Ajuntament donés llum verda a l'inici de la construcció de 48 pisos de luxe en aquest paratge natural, la plataforma Salvem la Pineda d'en Gori ha anunciat que portarà el cas al Tribunal Superior de Justícia per aturar-ho, però la promotora suïssa que ho explota ja ha començat amb la tala d'arbres.

El diumenge la plataforma veïnal s'han manifestat als carrers de Palamós. Denuncien que la llicència d'obres que va concedir l'Ajuntament a la promotora fa uns mesos està mal donada i que una construcció d'aquestes característiques tindrà conseqüències d'impacte paisatgístic i mediambiental desfavorables. Recriminen també a l'Ajuntament la falta de supervisió a l'hora de vigilar la tala d'arbres que segons diuen els van assegurar que seria limitada. Amb un procés judicial obert pretén fer por a possibles compradors i aturar el projecte ja iniciat.

En paral·lel els veïns asseguren que també presentaran al·legacions al consistori perquè asseguren que hi ha deficiències en el permís d'obres pel que fa al volum edificable en el POUM del 2013. 
La versió de l'Ajuntament, però no és la mateixa. Diuen que es construirà en un espai privat, edificable i lluny de primera línia de mar. 

Si no hi ha cap novetat judicial que ho impedeixi, l'any que ve la Pineda d'en Gori comptarà amb dos edificis nous que poden arribar a fins a 16 metres d'alçada. En total 48 habitatges que es vendran a partir de 305.000 euros. La Plataforma assegura que continuarà lluitant per aturar-ho, el diumenge 15 d'abril han organitzat una arrossada popular per recaptar fons per l'entitat. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat