El Pla de Salut de Torroella és estudiat en un curs d'estiu

El Pla de Salut de Torroella és estudiat en un curs d'estiu
Torroella de Montgrí

Data: 19/07/2019

El Pla de Salut de Torroella de Montgrí ha estat l'exemple d'un pla d'estudi pràctic de ​la 28a edició del curs internacional d'estiu fet pel consorci European Training Consortium in Public Health and Health Promotion (ETC-PHHP). En el curs fet hi assisteixen 32 alumnes de 13 països diferents i es fa a la UDG. La sessió d'avui però, s'ha fet al Museu de la Mediterrània i s'ha presentat el pla de salut del municipi.

Aposta municipal per la salut
L'encarregat d'obrir l'acte ha estat l'alcalde Jordi Colomí, acompanyat de la gerent de Dipsalut, Sílvia Oliveras, i Dolors Juvinyà, directora de la càtedra. Colomí ha dit que l'Ajuntament seguirà apostant pel pla de salut i que això, marcarà moltes de les decisions que es prendran en el futur.

Torroella és un dels tres municipis de la província de Girona que ha posat en marxa un pla de salut per fer plans municipals de  desenvolupament sostenible, que té un lligam amb la perspectiva de la ONU.

El Pla Municipal de Salut es fa amb la col·laboració de totes les àrees de l'Ajuntament i amb l'objectiu de que tots els municipis de les comarques gironines el segueixin. La finalitat és millorar la salut dels ciutadans i promoure el benestar físic,


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat