Avui comença la campanya de vacunació de la grip

Palamós

Data: 28/10/2019

INTERVÉ: Anna Maria Pallarés, infermera

Avui comença la campanya de vacunació de la grip a les 4 àrees de salut bàsiques que gestiona el Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà. Dimarts passat ja arribaven les vacunes al CAP de Palamós per iniciar una campanya que s'allargarà fins a finals de novembre. 

La novetat d'aquest any és la possibilitat de demanar hora per vacunar-se a través de l'APP del SSIBE. Dins l'àrea personal hi ha l'opció 'Vacunació de la grip' des d'on es pot demanar data i hora per la vacunació.

Des dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà recomanen que es vacunin totes les persones de la població de risc, és a dir, majors de 60 anys, embarassades, persones amb malalties cròniques, persones amb obesitat mòrbida, residents als centres de gent gran, professionals de la salut i cuidadors de persones del grup de risc.

L'any passat es van vacunar 13 mil persones de Palamós, la Bisbal, Torroella i Palafrugell. Això és el 47% de la població en situació de risc. Dels professionals sanitaris se'n van vacunar el 31%, 125 metges, 120 auxiliars d'infermeria i 119 infermeres.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Societat