L'Ins Prats de la Carrera de Palafrugell finalista d'un projecte en el marc del MWC

Palafrugell

Data: 08/06/2018

Intervenen: Irati Hallé i Mireia Costas, Alumnes de 1r ESO

Estant ultimant els darrers detalls de la presentació del projecte ' De Cala en Cala'. Una iniciativa educativa que ha quedat finalista del programa MSchools. Aquests alumnes de 1r d'ESO de l'Institut Prats de la Carrera de Palafrugell han participat en un concurs consistent en crear continguts sobre punts d'interès propers a les escoles utilitzant eines digitals i de georeferenciació. Defensaran el seu projecte aquest cap de setmana.

El MSchools forma part del Mobile World Capital de Barcelona i pretén fomentar l’ús de la tecnologia mòbil aplicada a l’àmbit de les humanitats. És una plataforma que ajuda a professorat i alumnat de primària i secundària a crear i documentar contingut sobre Catalunya amb l'ajuda dels Centres de Recursos Pedagògics de cada regió educativa. En el cas concret de l'Institut Prats de la Carrera de Palafrugell s'ha treballat el litoral del municipi.

Per cada una d'aquestes cinc cales s'ha treballat un element concret. En cas de tenir èxit l'institut palafrugellenc pot guanyar una càmera de 360 graus i un lot d'ulleres de realitat virtual pel centre.  En l'edició d'enguany hi han participat més de 700 centres educatius.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat