L'Audiència de Girona absol l'acusat d'abusar sexualment d'una dona a Torroella

L'Audiència de Girona absol l'acusat d'abusar sexualment d'una dona a Torroella
Torroella de Montgrí

Data: 22/08/2018

L'Audiència de Girona ha absolt l'acusat d'intentar violar una dona a Torroella de perquè el fiscal va canviar la versió dels fets al judici i els va modificar substancialment, emparant-se en allò que va declarar la suposada víctima en dos moments diferents.

Segons recull l'ACN, Si primer situava els abusos en plena tarda enmig d'un camp de pomeres a la Gola del Ter, al final va dir que havien passat de matinada en un taller mecànic de Bellcaire d'Empordà.

Segons recollia l'escrit d'acusació, els fets van passar el 9 d'octubre del 2016. Aquella tarda, el processat hauria recollit la víctima amb el cotxe a Torroella de Montgrí, l'hauria portada fins a un camp de pomeres proper a la Gola del Ter i, allà, l'hauria intentada forçar. L'altra versió és que la suposada agressió s'hauria produit  al taller mecànic del seu xicot, que es troba a Bellcaire d'Empordà. El xicot de la suposada víctima i el processat van estar bevent cerveses i, en un determinat moment, l'acusat li hauria intentat fer tocaments.

Segons el tribunal el fiscal ha vulnerat el principi acusatori, perquè va canviar tant l'hora com el lloc, i en conseqüència absol el processat.
 El processat, un home de 47 anys, s'enfrontava a una condemna de 5 anys i a pagar una indemnització de 350 euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat