L'AFA de la Salle reclama el projecte de secundària pel centre

Palamós

Data: 13/02/2021

INTERVÉ: Cristina Martí, presidenta de l'Associació de Famílies d'Alumnes del col·legi La Salle

L'Associació de Famílies d'Alumnes de La Salle Palamós s'ha concentrat aquest divendres davant l'Ajuntament del municipi per reclamar a la Generalitat que doni resposta a la petició del centre per impartir Educació Secundària Obligatòria. La Salle exigeix aquesta resolució amb urgència perquè de moment no s'ha donat resposta per part del Servei Territorial de Girona i només falta un mes perquè comencin les preinscripcions del curs vinent.

L'escola concertada palamosina argumenta que, amb la caiguda de la natalitat, està previst que el curs que ve desapareixin entre dues i tres línies d'educació infantil a Palamós i alguna d'elles a la Salle. Això comportaria que amb els anys l'escola passaria d'oferir de dues línies per curs a només una. 

Així és que L'AFA de La Salle reclama l'oportunitat de continuar amb el projecte educatiu pel qual van apostar les famílies d'alumnes d'aquest centre. Al finalitzar la concentració, la regidora d'Ensenyament, Laura Lafarga, i la primera tinent d'alcalde, Maria Puig, han rebut una delegació de l'escola. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Societat