El Parc de Nadal Ganxó arrenca al Pavelló Municipal de Sant Feliu de Guíxols

En aquestes dates nadalenques els parcs infantils són una de les activitats protagonistes a les cases dels més petits de la comarca. El municipi de Sant Feliu de Guíxols també té el seu: El Parc Infantil de Nadal Ganxó.

Aquest ja ha iniciat la seva obertura amb un bon nombre de visitants al Pavelló Municipal. Uns visitants que es van afanyar per no faltar el primer dia i aconseguir un dels abonaments especials amb braçalet.

El Parc Infantil de Nadal Ganxó té de tot: treballs manuals, inflables, esports... tot unificat en un mateix recinte perquè ningú quedi indiferent en la seva visita. A més, els monitors i monitores, tot i ser contractats per una empresa externa, són treballadors i treballadores de Sant Feliu de Guíxols. Amb la intenció de fomentar l'ocupació municipal.

Per aquells qui ja van pels 13-14 anys, el Punt Jove del municipi també ha organitzat la seva programació d'activitats enfocada a un públic més adolescent.

Sant Feliu té moltes ganes de fer gresca i així ho celebra amb els seus ganxons i ganxones. Per això aprofita per convidar a tothom a fer poble, amb la intenció que la gent es quedi al municipi per aquestes festes i puguin així gaudir de l'organització que el consistori ha treballat per emplenar d'activitats el municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat