Gradua't la vista contra la Violència Masclista

Santa Cristina d'Aro

Data: 25/11/2022

Conscienciar als més joves sobre la violència envers les dones és clau per tal d'aconseguir eliminar aquest problema social i, això és el que ha fet la Zona Jove de Santa Cristina d'Aro amb el taller "Gradua't la vista contra la Violència Masclista".

La zona jove de Santa Cristina d'Aro va organitzar ahir un taller, per conscienciar al jovent del municipi, sobre la violència masclista. Aquesta activitat forma part del conjunt d'actes que el Punt d'Igualtat de Santa Cristina d'Aro ha preparat per commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

El nom del taller "Gradua't la vista contra la Violència Masclista" ha consistit en crear unes ulleres de cartolina i paper translúcid, que simbolitzen el canvi de mirada que hem de fer com a societat, per tal de ser conscients d'aquesta problemàtica i aconseguir erradicar-la.


L'activitat no ha deixat indiferent als usuaris i usuàries del centre juvenil.

El taller ha finalitzat amb el joc virtual "Tabú. Tu tries què t'hi jugues", que pretén ser una eina que permeti posar nom a aquelles violències que, pel fet de ser quotidianes, s'han naturalitzat. Es pot trobar més informació del joc a la seva pàgina web tabu.cat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat