Les herbes omplen Peratallada en format de fira

Peratallada va recuperar aquest diumenge la Fira de les Herbes. En la seva 17a edició, es va oferir una programació consolidada i àmplia, que va aglutinar un mercat de venda i una desena d'activitats.

L'aloe vera i la seva virtut de regenerar la pell, la camamilla per millorar la digestió o el fonoll per amenitzar els guisats són algunes de les plantes que es van veure entre els taulells de la Fira de les Herbes. La trobada es va realitzar aquest diumenge a Peratallada i va atraure les mirades, però també l'olfacte, de multitud de visitants.

Entre la programació destacar el mercat de venda, que sota un mateix paraigües temàtic, va aglutinar parades diverses. En són un exemple les especialitzades en begudes artesanes, cosmètica natural, herbes aromàtiques o encens.

Paral·lelament, es van desplegar més d'una desena d'activitats i tallers. La primera fou una sortida de descoberta de plantes medicinals, que va reunir prop de 50 inscrits. També, es van emprendre trobades pels més menuts dedicades a la gastronomia o l'art, així com xerrades divulgatives sobre fermentats vegetals o per conèixer el procés d'elaboració de gins i destil·lats.

En la 17a edició de la fira s'hi han afegit els restauradors del municipi. En aquest sentit, els establiments oferiran fins a l'1 de maig, propostes culinàries amb les herbes com a denominador comú.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat