L'Escola Sant Jordi competirà a les Finals Mundials de robòtica a Texas

Palafrugell

Data: 13/03/2024

L'Escola Sant Jordi de Palafrugell està de celebració. Després de la bona actuació dels equips de robòtica al Campionat d'Espanya, un d'aquests ara s'ha classificat pel Mundial, que tindrà lloc als Estats Units a finals del mes d'abril. 

Els alumnes de robòtica de l'Escola Sant Jordi han reunit a tots els cursos al pati amb l'excusa de fer una petita exhibició dels robots que han creat i amb els que han competit aquest curs, però realment el que volien fer era donar-los una gran notícia sorpresa, que és que finalment s'han classificat per al Campionat Mundial de robòtica, que se celebrarà del 25 d'abril al 3 de maig a Texas.

Recordem que fa unes setmanes el Campionat d'Espanya es va celebrar, per primera vegada, a Palafrugell, i aquest equip va quedar en segona posició de la seva categoria. Els primers, però, han renunciat, i d'aquesta manera els del Sant Jordi han aconseguit el seu bitllet als Estats Units. Una notícia que va agafar als alumnes per sorpresa i que encara estan assimilant. L'equip està format per en Roger, en Marc i l'Alejandro, que ens expliquen que ho estan vivint amb molts nervis, però també amb molta il·lusió.

Aquesta és la primera vegada a la història que l'Escola Sant Jordi es classifica pel Campionat Mundial. I seran l'equip que no només representarà a l'Escola, sinó també a Palafrugell, Catalunya i Espanya. Són els únics de l'Estat Espanyol que competiran a la categoria, la Medium School. Aquesta fita és un gran orgull per tot el professorat del centre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat