Comença la venda de la Grossa de Cap d'Any 2018

Comença la venda de la Grossa de Cap d'Any 2018
Baix Empordà

Data: 27/06/2018

Loteria de Catalunya inicia avui la comercialització de la Grossa de Cap d’Any 2018 i ho fa amb novetats: el primer premi ascendirà a 200.000 euros el bitllet, que aquest any costarà 10 euros. També augmenten els premis de la resta de categories, de manera que hi haurà un primer premi, un segon, un tercer, dos quarts i tres cinquens.
 
Els bitllets es poden comprar per internet, a través de www.loteriadecatalunya.cat; als més de 2.200 punts de venda habituals, principalment estancs, llibreries, quioscos i bars, que disposen d’un terminal que imprimeix al moment el bitllet amb el número escollit; i a qualsevol de les botigues de la xarxa complementària formada per les principals cadenes de supermercats de Catalunya com són Bonpreu, Carrefour o Caprabo, entre d’altres.
 
La Grossa de Cap d’Any 2018 surt al carrer amb una tirada de 40 milions d’euros, 36 milions en paper i 4 milions en suport virtual (a través del terminal i per la compra online). En total, es posaran a la venda 80.000 números.
 
Tres grans premis més

Hi haurà 8 grans premis. El primer premi seran 200.000 euros per cada bitllet de 10 euros. El segon premi atorgarà 65.000 euros per bitllet; el tercer, 30.000 euros. Els quarts i cinquens premis tenen una novetat: hi haurà dos quarts (es guanyaran 10.000 euros per bitllet) i tres cinquens (cada premi seran 5.000 euros per bitllet). També es premiaran les terminacions dels 8 números guanyadors, així com el número anterior i posterior de cadascun d’ells.
 
Enguany, més de 680.000 bitllets podran tenir algun tipus de premi. Amb La Grossa de Cap d’Any hi ha un 25% més de possibilitats d’obtenir els principals premis que amb el “Gordo” de Nadal.
 
Ja es poden demanar participacions als punts de venda habituals

Les empreses, associacions i entitats que vulguin fer participacions de la Grossa de Cap d’Any, ja les poden demanar als seus punts de venda habituals. Loteria de Catalunya s’encarregarà de fer-les i oferirà la possibilitat de personalitzar-les amb una imatge pròpia o un logotip, sense cap cost afegit.
 
Tenint en compte que cada número està format per 45 bitllets de 10 euros cadascun, per fer participacions hi ha disponibles, com a màxim, 450 euros del mateix número. No obstant això, si les entitats necessiten un import superior, es poden fer combinacions de diferents números. 

Quatre bitllets amb les cares de La Grossa il·lustrades
La Grossa de Cap d’Any 2018 compta un col·leccionable de 4 bitllets amb il·lustracions de la Grossa diferents.

 Campanya de comunicació i esdeveniments

Loteria de Catalunya també comença una campanya de comunicació de la Grossa orientada als mesos d’estiu. L’eslògan principal és “Ara la Grossa ve més forta que mai”, en relació amb l’augment del nombre de premis. A més, durant els mesos d’estiu, la Grossa visitarà poblacions d’arreu de Catalunya.
 
 Loteria de Catalunya, també en línia

Loteria de Catalunya comercialitza la Lotto 6/49, el Trio, la Loto Ràpid, el Super 10, la Loto Express, el Super Toc, els Binjocs i els sortejos de Cap d’Any i de Sant Jordi de la Grossa.
Ja són quatre els productes de Loteria de Catalunya que poden jugar-se a través del web www.loteriadecatalunya.cat i també des de l’aplicació. A més de la Grossa, també estan disponibles per internet els jocs instantanis Loto Ràpid, la “6/49” i el Trio. Poden jugar en línia tots els ciutadans que tinguin domiciliat el seu compte corrent a Catalunya.
 
Aplicació de Loteria de Catalunya: gratuïta i amb versions en català i castellà
La descàrrega de l’aplicació de Loteria de Catalunya és totalment gratuïta i està disponible per a dispositius Apple i Android. Segons l’idioma establert en el mòbil, apareixeran les versions en català o en castellà.
 
Loteria de Catalunya destina tots els seus beneficis a programes socials a través del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Per llei, els beneficis van a programes per a la infància i l’adolescència, la gent gran i les persones amb discapacitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat