Salut proposa obrir un expedient sancionador a l'hospital de Palamós

Salut proposa obrir un expedient sancionador a l'hospital de Palamós
Palamós

Data: 29/03/2019

El Departament de Salut ha proposar obrir un expedient sancionador a l'hospital de Palamós per les "presumptes irregularitats" en l'atenció a una dona de 84 anys que el passat 15 de novembre va morir després d'esperar set hores a urgències. 

De fet el Departament de Salut a princpis de desembre ja va anunciar que obrir un expedient per investigar el cas, ho va fer després que el mateix hospital fes un comunicat en el que admetia que el dia de la defunció hi havia una situació de saturació del servei d'urgències i que s'hauria hagut de fer una reavaluació mèdica de la pacient al llarg de les hores que va estar en el box d'urgències.

El centre hospitalari, per la seva banda, ha revisat tots els protocols d'actuació a urgències per fer noves avaluacions i prioritzacions dels pacients en casos de demora com la que va patir la pacient en aquest cas, després d'haver passat la fase de triatge i trobar-se en un box.

De totes maneres, des de l'hospital de Palamós en tot moment van assegurar que no veien ni  errors ni negligència, però es comprometien a estudiar una millora dels protocols de revisió dels pacients que esperen als serveis d'urgències perquè un cas similar no es torni a produir.

NOTÍCIES RELACIONADES

http://www.tvcostabrava.com/joana-valent/societat/salut/salut-obre-un-expedient-a-lhospital-de-palamos-per-investigar-el-cas-de-la-dona-morta 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat