Castell d'Aro rep la visita de trenets d'arreu de Catalunya

Intervé: Joaquim Hornos, president de l'Associació el Trenet de la Vall d'Aro

El Parc de l'Estació de Castell d'Aro ha celebrat la 18a Trobada Vaporista de la Vall d'Aro amb un conjunt d'activitats gratuïtes i obertes a públics de totes les edats i amb la presència de 12 clubs d'arreu del territori.

El principal atractiu de l'esdeveniment ha estat la possibilitat de circular en diversos petits trens a l'entorn de 700 metres de vies, fet que agrada molt principalment als més petits de la família.

Aquesta activitat està organitzada per l'Associació El Trenet de Vall d'Aro, membre de la Federació Catalana d'Amics del Ferrocarril, i es duia a terme al Parc de l'Estació, on l'associació hi té instal·lat un dels circuits de tren millor considerats quant a metres i a localització. 

Aquest circuit va ser inaugurat l'any 1995 amb l'objectiu de que totes aquelles persones de la zona que tinguessin trens a casa els poguessin fer córrer. 

Actualment s'està en procés de recuperació i restauració de tres dels vagons de l'antic tren i tenen l'objectiu de recuperar l'estació i el màxim possible d'aquest tren per tal de seguir explicant la seva història a les noves generacions. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat