El doctor Beltran ampliarà el seu llibre d'argot mèdic en català

Intervé: Antoni Beltran, metge de família de l'ABS Sant Feliu de Guíxols i autor del llibre

El recull d'expressions mèdiques en català del Doctor Beltran tindrà una nova edició amb actualització de mots i frases que ha anat recollint des que va sortir el llibre ara fa uns sis mesos.L'Ensenya'm la llengua de l'editorial Gregal ha estat tot un fenomen convertint-se en el llibre més venut de la firma.

Aquest dijous Antoni Beltran va fer la presentació de la publicació a la Biblioteca de Palamós, una presentació com les que està fent arreu del territori i a través de les quals rep  noves idees per actualitzar el llibre.

Fa cosa de quatre anys el Doctor Beltran, metge de família de l'ABS Sant Feliu de Guíxols, es va proposar anotar en una llibreta totes aquelles expressions referents al cos i a la salut que sentia dir sobretot a la gent gran. Tenir 'cor agre', 'rogall', 'rutija' o estar 'pioc' en són una mostra. Va decidir recopliar-les i publicar-les en un llibre perquè no es perdin

Després de quatre edicions la publicació s'ampliarà amb noves expressions que demostren que el català és una llengua dinàmica. La intenció del Doctor Beltran és que es tracti d'un llibre viu.

El llibre s'organitza en capítols en funció de les diferents parts del cos i compta amb il·lustracions de Josep Maria Pous.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat