L'AMPA del Guillem de Montgrí reclama la gestió del menjador escolar

INTERVÉ: Toni Guix, tresorer de l'AMPA.

El curs escolar comença intensament a l'escola Guillem de Montgrí amb una cassolada per reclamar que la gestió del menjador segueixi a mans de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes del centre, que va concentrar a un centenar de persones. 

Per a aquest curs 2018-2019 s'han adherit al conveni promogut per la Generalitat tots els Consells Comarcals excepte el del Baix Empordà, fet que deixa fora de la gestió a les families dels alumnes baix empordanesos.  

A més de la cassolada, l'AMPA ha presentat un recurs al Tribunal de Contractes del Sector Públic, del qual encara no en tenen notícies, i també ha instal·lat diferents pancartes tan a l'escola com a diversos llocs del municipi amb els lemes: '+Qualitat - Negoci= Menjador del Guillem ', 'Amb el menjador no hi fem negoci', i 'Amb el menjar dels nostres fills no s'hi juga'.

Pel que fa al traspàs de l'equipament de la cuina del centre, l'entitat s'ha obert a negociar l'oferta presentada pel Consell Comarcal per poder recuperar part de l'inversió que van fer el curs anterior amb les cuines, el dipòsit de gas, el forn i els frigorífics.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat