Instituts del Baix Empordà es converteixen per primera vegada en seus de la Selectivitat

INTERVÉ: Martí Fonalleras, director dels serveis territorials d'ensenyament de Girona

Avui ha començat la Selectivitat i en les imatges es poden palpar els nervis abans del primer examen, que enguany s'ha endarrerit prop d'un mes per la crisi sanitària del coronavirus i en lloc d'haver-se realitzat el mes de juny, s'han reprogramat per aquest 7, 8,9 i 10 de juliol.

Per garantir el compliment de les distàncies de seguretat i evitar així la propagació del virus, diversos centres de la província de Girona com els Instituts de Sant Feliu de Guíxols o la Bisbal d'Empordà s'han convertit per primera vegada en seus de les proves.

Per evitar al màxim les aglomeracions i les permanències innecessàries a les seus, s'ha ampliat les proves un dia i els horaris s'han distribuït en franges horàries. L'inici de les proves és a les 9, 12 i 15 hores.

Enguany ha estat un any complicat pels alumnes de segon de Batxillerat, que han viscut un curs marcat per la pandèmia que no els ha permès assistir a classe presencialment en tot el tercer trimestre. Per aquest motiu s'ha decidit donar més flexibilitat i opcionalitat a l'hora d'escollir les preguntes a respondre, tenint en compte que hi ha temari que no han pogut seguir amb normalitat tots els estudiants.


NOTÍCIES RELACIONADES

L'ENTREVISTA Martí Fonalleras ens explica les novetats per al curs escolar 2020-2021 (06-07-2020)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat