Prop de 4.700 alumnes de Palamós participen al programa 'Fem Arrels'

Prop de 4.700 alumnes de Palamós participen al programa 'Fem Arrels'
Palamós

Data: 05/07/2022


El programa "Fem Arrels" és una eina que permet apropar tot el llegat patrimonial cultural i natural de Palamós a la comunitat educativa la vila, fomentant el coneixement global del municipi.

El programa 'Fem Arrels' es va donar lloc a l'espai Peix, aquest va ser organitzat per l'Ajuntament de Palamós mitjançant les àrees de Patrimoni, Cultura i Medi Ambient.

Enguany, el nombre d'alumnes usuaris del programa ha estat de 4.676, aquests que des de P-5 fins a l'educació per a adults han pogut fer tota la diversitat d'activitats, en total unes 47 amb diferents nivells educatius. Els participants han fet una valoració de 9,5 sobre 10 a les activitats. Algunes d'aquestes eren: Pirates de Palamós: La meva escola té més de 80 anys; Les Barques del Peix; Visita a la Capella i més

L'Ajuntament de Palamós ofereix gratuïtament aquestes activitats en centres escolars del municipi, i les duen a terme tècnics de les àrees participants com per exemple el Museu de la Pesca, Patrimoni Local, Medi Ambient i d'altres, a més d'empreses especialitzades per a fer certs guiatges. També van participar docents de tots els centres educatius del municipi i representants de l'escola d'adults i del centre de Recursos Pedagògics del Baix Empordà (SEBE) de la Generalitat de Catalunya.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat