Baixen un 20 per cent els robatoris en domicilis a Calonge i Sant Antoni en 5 anys

Intervé: Carles Roselló, inspector en cap de la Policia Local de Calonge i Sant Antoni

“No som una policia gran, però sí una gran policia”.  Així ha definit el cos de Policia Local de Calonge i Sant Antoni el seu cap durant la celebració aquest divendres de la festa de la seva patrona. 

Del balanç policial d’aquest any, la dada més rellevant és el descens de robatoris en habitatges i establiments al municipi, que han caigut un 20% en els últims 5 anys.  

Durant l'acte el cos s’ha reivindicat com la policia de proximitat de referència, explicant que només en el darrer any han fet 6.000 atencions personals, tant presencials com per telèfon. 

El cap de la Policia Local ha subratllat la importància de treballar en equip amb la resta de forces de seguretat, també presents a la diada. 

La Policia Local ha agraït a l’ajuntament l’esforç que està fent per tirar endavant les obres d’ampliació de la seva seu, que permetran millorar el servei a partir del mes de juny. 

El director dels Serveis  Territorials d'Interior a Girona ha lloat la tasca del cos per contribuir a acabar amb la ocupació il·legal de pisos a Sant Antoni o controlant les càmeres de videovigilància per garantir l'ordre a la població i donar una imatge de seguretat a tots els visitants. 

Durant l'acte s'han entregat reconeixements a tres agents que fa 35 anys que pertanyen al cos calongí així com a altres membres destacats de la policia pels seus mèrits o trajectòria. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat