La Policia Local prepara un desplegament contundent per les Cavalcades de Reis

INTERVÉ: David Puertas, Cap de la Policia Local de Platja d'Aro

La Policia Local intensificarà el reforçament i les mesures de seguretat que utilitzaven fins ara a la rua de reis per tal de garantir una jornada sense ensurts. Enguany cau en dissabte, pel que s'espera una gran afluència de gent. Aquest fet comporta estar en un nivell d'alerta de 4 sobre 5.

D'aquesta manera la Policia Local prepara un desplegament policial contundent no només a la zona on es realitza la rua sinó a tot el municipi, pel fet de que els lladres saben que en aquestes hores la gent no és a casa i aprofiten l'oportunitat per entrar a robar. Abans de sortir de casa es recomana comprovar haver tancat totes les entrades possibles i, si es té alarma, activar-la.

A pocs dies de la nit de reis cal tenir en compte una sèrie de consells per evitar possibles problemes com furts o atropellaments. 

Amb l'emoció de veure passar els tres reis són molts els nens que intenten estar el més a prop possible. És necessari que els pares els vigilin i no els deixin baixar de la vorera fins que hagi acabat la rua. D'aquesta manera evitarem possibles atropellaments.

Pel que fa als furts, entre tanta aglomeració de gent es recomana tenir vigilades les bosses en tot moment. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat