Els locals d'oci nocturn es preparen per obrir en fase 3

INTERVÉ: Clàudia Borrell, relacions públiques de ZSA ZSA Discotheque

Amb taules a la pista, en grups limitats de persones, complint les distàncies de seguretat i ballant només al costat de la taula que tens assignada. Aquesta serà la nova normalitat a les discoteques gironines a partir d'aquest dilluns amb l'entrada a la fase 3. Aquesta última fase de la desescalada permet a l'oci nocturn obrir els locals, però implementant tot un seguit de mesures i restriccions. 

Els clients s'hauran de rentar les mans amb gel desinfectant i serà obligatori l'ús de mascareta per accedir al local, excepte en el moment de consumir. Els treballadors també hauran d'adaptar-se a la nova normalitat i hauran de treballar amb mascareta, mantenir la distància amb els clients, fomentar el pagament amb targeta i posar en pràctica protocols de neteja i desinfecció continuada.

La reducció d'aforament fa enfocar la temporada amb neguit al sector. En el cas de la discoteca ZSA ZSA de Platja d'Aro, recomanen reservar taula amb anterioritat, ja que la llei només els permet donar cabuda a 150 usuaris, quan l'aforament del local en situació de normalitat era de mig miler de persones.

Tot i fer-ho amb les noves normes, a partir de dilluns podrem tornar a moure l'esquelet a les discoteques del Baix Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat