La Gala Solidària contra el càncer torna a celebrar-se a S'Agaró

L'Associació contra el Càncer a Girona ha tornat a celebrar una nova edició de la Gala Solidària als Jardins del S'Agaró Hotel, amb l'objectiu de recaptar fons per lluitar contra aquesta malaltia. L'acte ha comptat amb la presència de diferents personalitats i amb el patrocini principal de Grup Autopodium.

L'Associació contra el Càncer a Girona ha tornat a celebrar enguany la Gala Solidària als Jardins del S'Agaró Hotel, amb el patrocini principal de Grup Autopodium.

Es tracta d'un esdeveniment anual de caràcter solidari per donar la benvinguda a l'estiu que combina gastronomia, música i espectacle, amb l'objectiu de recaptar fons per a la recerca i millora de la vida de les persones amb càncer i els seus familiars.

L'acte ha comptat amb l'assistència confirmada de 300 persones, entre les quals destaquen diferents personalitats, autoritats, empresaris, institucions públiques i privades i la societat més sensible a aquest tipus d'accions.

L'Associació contra el Càncer és una organització sense ànim de lucre formada per pacients, familiars, voluntaris, col·laboradors i professionals, compresa amb la lluita contra aquesta malaltia.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat