Xiulets i cassoles davant l'escola Llevantí de Mar de Sant Antoni de Calonge

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni instal·larà una alarma a l'escola Llevantí de Mar. Ho ha assegurat el regidor de seguretat, Alberto Mas, després que una cinquantena de pares i mares i alumnes s'hagin concentrat aquest dilluns davant del centre per reclamar més vigilància després que hagin entrat a robar per segona vegada en menys d'un mes.

Amb xiulets, cassolades i el clam "exigim una solució" una cinquantena de pares, mares i alumnes de l'escola Llevantí de Mar de Sant Antoni de Calonge, s'han concentrat davant les portes del centre educatiu per reclamar una alarma després que hagin entrat a robar per segona vegada en menys d'un mes. Un problema que asseguren que no és puntual sino que altres anys han tingut més casos de robatori.

Aquesta vegada només han robat tres ordinadors, però al setembre es van endur més material. Tot i això poden seguir fent classes.

El centre educatiu ha donat suport a aquesta iniciativa reivindicativa organitzada per l'AFA i demanen solucions.

La mateixa tarda de dilluns, l'Ajuntament ja ha donat resposta i asseguren que tot i no ser competència del consistori, instal·laran una alarma al més aviat possible.

El regidor de Seguretat, Alberto Mas assegura que durant el mandat ja s'ha ampliat la plantilla de la policia local en un 25% i l'han dotat en més medis tècnics. D'altra banda, destaquen que actualment estan invertint en càmeres de seguretat per la detecció de matrícules de vehicles als carrers del municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat