Presenten FP Baix Empordà, una iniciativa per potenciar els cicles formatius de la comarca

INTERVÉ: Carme Palahí, prospectora de Formació Professional a l'Alt i Baix Empordà

Aquest divendres s'ha portat a terme a la Bisbal la presentació oficial d'FP Baix Empordà, una iniciativa que unifica tota l'oferta en cicles formatius del Baix Empordà impulsada pels cinc Instituts de la comarca que imparteixen FP, com són el de Sant Feliu de Guíxols, el de Palamós, el de La Bisbal i els Instituts Montgrí i Baix Empordà, de Torroella i Palafrugell.

El projecte va sorgir de la necessitat dels cinc instituts de donar a conèixer l'oferta que hi ha a la comarca, que és de 20 cicles formatius de grau mitjà i 8 de grau superior.

La principal iniciativa emmarcada dins el projecte ha estat crear i potenciar un portal web, una pàgina molt dinàmica i entenedora. Una altra de les iniciatives més recents ha estat editar la primera revista informativa. Tant la pàgina web com la revista van dirigides als possibles alumnes interessats, però també a les famílies, institucions i empreses.

Les empreses són una part imprescindible de la xarxa d'FP Baix Empordà. En aquest sentit, s'ha aprofitat la presentació del projecte per entregar unes plaques d'agraïment a aquestes empreses col·laboradores amb els cicles dual.

La presentació estava prevista el març del 2020 i amb la pandèmia i es va haver d'ajornar fins aquest 2021. S'ha celebrat aquest divendres, coincidint amb el període de preinscripcions als cursos.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat