El Palamós Outdoor Sports Festival emplena d'esport la zona de les xarxes del Port

El Palamós Outdoor Sports Festival va emplenar d'esport la zona de les xarxes al Port amb un bon èxit de participació tot i la ventada i la baixada de les temperatures. A banda de l'activitat física, el Palamós Outdoor Sports Festival acompanya moltes més propostes. Com són zones d'exposició, activitats lúdiques, música en directe, foodtrucks, espai infantil i molt més...

Aquest cap de setmana Palamós va acollir el Palamós Outdoor Sports Festival. Un esdeveniment pensat pels i les amants de tots aquells esports que es poden practicar a l'aire lliure.

Així doncs, tots els que han participat d'aquestes jornades d'activitat física exterior, han gaudit de mar i muntanya en totes les seves possibilitats. Sigui caminant, corrent, pedalant o nedant. Tot plegat, pels diferents indrets més màgics del nostre Empordà i els raconets de la Costa Brava.

Una de les activitats a destacar, ha estat l'Oncogravel. Una Onco més de l'Oncolliga Girona que fa de l'esport un acte solidari. Enguany, s'estrena en aquesta tercera edició del festival i ho fa presumint d'un gran èxit de participació amb 50 equips inscrits.

A banda de l'activitat física, el Palamós Outdoor Sports Festival acompanya moltes més propostes. Com són zones d'exposició, activitats lúdiques, música en directe, foodtrucks, espai infantil i molt més...

En conclusió, tot i el vent i la baixada de temperatures d'aquest cap de setmana, el festival ha registrat un nou èxit de participació i conclou una edició amb ganes d'organitzar la de l'any vinent, la qual serà la quarta edició.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat