David Puertas és el nou cap de la Policia Local de Palafrugell

Palafrugell

Data: 07/06/2018

Intervenen: David Puertas, cap de la Policia Local / Xavier Jonama, regidor de seguretat 

David Puertas és el nou cap de la Policia Local de Palafrugell. El que havia estat fins ara el cap dels Mossos d'Esquadra de la Comissaria de la Bisbal d'Empordà ha entrat al càrrec amb una proposta de pla director de la Policia Local de Palafrugell sota el braç per millorar el cos amb mesures internes i externes 

Els principals eixos del seu pla de treball seran la proximitat, la transparència, el servei al ciutadà i el territori. Puertas considera fonamental el contacte directe amb ciutadans, associacions, entitats o comerços per tal de convertir-se en un referent pels palafrugellencs. En aquest sentit, s'incrementarà la presència del cos a les zones de més afluència turística, els eixos comercials o les platges. 

Alhora, es treballarà per obrir canals directes d'interacció amb els ciutadans com la futura oficina d'atenció al ciutadà o l'augment de la presència a les xarxes socials per comunicar qualsevol incidència o explicar les campanyes que engegui la policia. 

Des de l'ajuntament de Palafrugell estan molt satisfets amb l'entrada del nou inspector, de qui valoren l'experiència professional tant a la Policia Local com al cos de Mossos d'Esquadra. Un dels principals encàrrecs que li fan, és el treball transversal. 

Actualment la Policia Local de Palafrugell compta amb un equip humà format 37 agents, 8 caporals i 4 sergents, 1 sotsinspector i 1 inspector. 

Paral·lelament, per aquesta temporada d'estiu s’incorporen 10 agents interins per cobrir millor el servei.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Abel HUETE OJEDAfa 35 dies
Moltissimes Felicitats per L 'Inspector David Puertas, sense cap mena de dubte, un encert en la seva contestació.
Bona persona, Molt bo professional.
El poble segur que notarà el seu comandament en una millora en la Seguretat, civisme i convivència.
Moktissims ànims, força i molta Salut en aquest moments.
Salutacions.
Abel HUETE OJEDA


Més articles de Societat