Presó preventiva pel presumpte agressor d'una dona i la seva filla amb sosa càustica

El jutjat d'instrucció número 3 de Sant Feliu de Guíxols amb competència en matèria de violència de gènere ha ordenat presó provisional sense fiança a l'acusat d'atacar a una dona i a la seva filla amb sosa càustica aquest dilluns. Els mossos d'esquadra el van detenir l'endemà i segons informa el TSJC, la causa està oberta per delictes de lesions i el jutjat manté l'ordre de protecció per les víctimes.

La dona va ser ingressada amb cremades molt greus, mentre que la nena, de 5 anys, va patir lesions de poca intensitat. Una altre dona que va acudir a socórrer la víctima, que estava cuidant  a la filla de la principal afectada, també va rebre l'àcid a les cames.

L'acusat va declarar en seu judicial que manté una relació extramatrimonial amb l'agredida i afirma que es van discutir per una qüestió de diners; que l'ampolla de sosa càustica la va obrir ella i que el líquid va anar a parar a la seva cara de manera accidental.

La jutgessa, però, posa en dubte aquesta versió i subratlla que l'home va fugir corrents de l'indret en lloc de socórrer a la víctima. El detingut no té antecedents penals però segons la informació facilitada pel TSJC hi ha un historial de denúncies creuades entre el presumpte agressor, la dona i el marit d'aquesta. Entre elles, una denúncia el 30 de maig que la dona va interposar contra l'acustat per coaccions, en aquest cas,  el jutjat número dos va desestimar una ordre de protecció. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat