Milloren la mobilitat de Llafranc

Milloren la mobilitat de Llafranc
Palafrugell

Data: 09/02/2021

El Departament de Mobilitat de l’Ajuntament de Palafrugell ha realitzat diverses actuacions a dos carrers de Llafranc amb l’objectiu de millorar la circulació i la senyalització de la zona.

En concret, s’ha pintat senyalització horitzontal i s’ha reforçat la senyalització vertical al carrer Pella i Forgas i al carrer Rascassa de Llafranc. Amb les actuacions de pintura i col·locació de pilones es busca reduir la velocitat dels vehicles que circulen per aquella zona, sobretot durant els mesos de més afluència de gent que coincideix amb la temporada turística. 

D’aquesta manera, la redistribució de la senyalització i la nova col·locació eren propostes que sorgien d’un estudi que s’havia realitzat prèviament, per tal de millorar la circulació de tota la zona. Una planificació que es va consensuar amb els veïns de la zona i amb el Consell de Gestió i Participació de Llafranc.
Al mateix temps, el Departament també va redistribuir la senyalització de la Font d’en Xecu, a fi i efecte que el trànsit es pugui distribuir d’una manera més ordenada i racional evitant l’excés de velocitat i de trànsit.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat