Educació confirma que el Gaziel perd la segona línia de P3

INTERVÉ: Martí Fonalleras, director dels serveis territorials d'Educació a comarques gironines

Sant Feliu de Guíxols començarà el nou curs escolar 2019-2020 amb una línia de P3 menys que el curs passat. El Departament d'Educació ha descartat mantenir la segona línia de l'escola Gaziel després d'esperar fins el mes de setembre a les noves inscripcions que hi poguessin haver. A dia d'avui des d'Eduacació confirmen que queden encara disponible 6 places de P3 en diferents centres de la ciutat tot i mantenir els grups amb un màxim de 24 alumnes.

El director dels serveis territorials d'Educació a comarques gironines, Martí Fonalleras, explica que la previsió del Departament ja l'hivern passat és que es perdia un grup de P3 a Palamós i un altre a Sant Feliu. Van acordar amb els dos ajuntaments mantenir tots els grups fins veure com anaven les inscripcions. A Palamós han pogut salvar la línia de P3 que en el cas de Sant Feliu i concretament de l'escola Gaziel s'ha perdut.

Per altra banda a la Bisbal d'Empordà es reclamava obrir una segona línia de P3 a l'escola Mas Clarà. En aquesta escola es donava el cas que entraven a P3 27 nens i nenes germans d'alumnes del centre educatiu això impossibilitava l'entrada d'altres alumnes a l'escola. Des d'Educació asseguren que a la capital del Baix Empordà hi ha prou oferta pública per escolaritar tots els alumnes que aquest curs comencen infantil sense obrir cap nou grup.

A la Bisbal d'Empordà hi ha dos escoles públiques més, l'Empordanet i el Joan de Margarit.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat