Una cinquantena d'avis i joves participen en el projecte 'Generació WhatsApp'

Palafrugell

Data: 22/02/2018

El que avui compres, demà ja és vell i si no has après com funcionava, ja has fet tard. Això és el que passa sovint a la gent gran, una generació avui d'avis i àvies que en dues dècades han vist la revolució tecnològica dels telèfons mòbils, les tablets i les aplicacions. A Palafrugell han estrenat un projecte intergeneracional amb l'objectiu que gent jove ensenyi a gent gran a utilitzar els smartphones i a conèixer algunes de les possibilitats que ofereixen. El nom del projecte és Generació WhatsApp i s'havia de desenvolupar durant el mes de febrer, la bona acceptació que ha tingut permetrà allargar-lo fins a l'abril.

S'han creat 5 grups d'avis i àvies de la Fundació Esplai La Caixa que es troben un total de dues hores, repartides en quinze dies, amb nois de l'Espai Jove de Palafrugell. Aquesta estona serveix perquè amb paciència els joves resolguin els grans dubtes que tenen aquestes senyores amb els seus smartphones i a la vegada els ensenyen utilitats que desconeixien.

Més enllà de l'objectiu pràctic d'aquestes sessions des de l'ajuntament fomenten l’alfabetització digital i aconsegueixen implicar joves de 14 a 16 anysen qüestions del municipi mitjançant l’intercanvi entre generacions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat