S'ha presentat l'Agenda Llatinoamericana Mundial 2024

La llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí ha acollit la presentació de l'Agenda Llatinoamericana Mundial 2024, que enguany té com a tema central "Decolonitzar el Món i la Vida". També s'ha presentat el Calendari Solidari 2024, comparetix l'objectiu amb l'agenda.

Ja s'ha presentat l'Agenda Llatinoamericana Mundial 2024, la qual ens convida a reflexionar sobre les nostres pròpies arrels culturals, costums, formes de veure el món i tots els àmbits de la vida que la colonització ha infectat i que ens fa partícips d'un model planetari que des de fa molt temps és insostenible.

També s'ha presentat el Calendari Solidari, que té com a objectiu compartit amb l'Agenda recordar-nos les causes pendents per les quals cal lluitar i per les que tanta gent lluita cada dia... causes que ens permetran canviar la injusta societat i l'egoisme imperant en bona part de la humanitat.

L'acte de presentació ha tingut lloc a la Llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí on també s'han pogut adquirir l'agenda i el calendari solidari.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat