Entreguen els premis de redacció en anglès Tom Sharpe

Palafrugell

Data: 20/02/2019

INTERVÉ: Montserrat Verdaguer, presidenta de la Fundació Tom Sharpe

Així comença la novel·la 'Wilt', de Tom Sharpe, figura de referència de la sàtira britànica. Quan en Wilt surt passejar amb el seu gos, o més ben dit el seu gos el treu a passejar, perquè la seva dona Eva pugui fer els exercicis de ioga diaris. Amb aquest punt de partida es convidava a tots els alumnes de 4t d'ESO i 1r de batxillerat de Palafrugell a participar al 2n Concurs de redacció en llengua anglesa Tom Sharpe

Amb el doble objectiu de donar a conèixer l'obra de Sharpe, que va viure a Llafranc des del 1995 fins a la seva mort el 2013, però també d'aprendre l'idioma des d'una altra vessant, el jurat, format per representants de la Fundació Tom Sharpe, l'Ajuntament i els quatre centres de secundària del municipi, ha destacat tant el domini creixent de l'anglès entre els joves, com la imaginació i el sentit de l'humor empleat per bona part dels alumnes. 

Les cinc noies i el noi premiats han rebut vals per bescanviar a comerços de Palafrugell, a més d'un parell de llibres de Tom Sharpe cada un. Els de 4t d'ESO han estat Clàudia Osuna, de l'INS Baix Empordà; Cristina Pérez, de l'INS Frederic Martí Carreras; Yosra Sabba, del Col·legi Sant Jordi; i Marc Aguilar, del Centre Prats de la Carrera. A 1r de Batxillerat s'ha reconegut a Alba Roldán, del Baix Empordà, i Sophie Bennet, del Frederic Martí Carreras. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat