Crida a voluntaris per participar al projecte de Voluntariat Educatiu de Palamós

Palamós

Data: 11/10/2019

INTERVÉ: Laura Lafarga, regidora d'Ensenyament 

L’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palamós fa una crida als ciutadans del municipi per tal de sol·licitar la seva participació en el projecte Voluntariat Educatiu, que en la seva sisena edició tindrà lloc fins el mes de maig.

L'objectiu és poder seguir donant resposta a la demanada que cada any experimenta aquest projecte, que permet ajudar els escolars de la vila amb risc educatiu per tal que puguin superar amb èxit la seva escolarització,  assessorant-los en la realització dels deures, creant-los hàbits i pautes d’estudis, i fomentant els valors de solidaritat i cooperació.

L'objectiu és poder treballar amb una ràtio d’infants per voluntari baixa, la qual cosa permet assegurar un millor funcionament del programa. És per això que també es requereix seguir incrementant el nombre de voluntaris participants en el projecte.
 
Les cinc edicions realitzades fins ara d'aquesta activitat pionera a les comarques gironines, han permès donar suport escolar a més d’una cinquantena d’infants i joves del municipi cada any.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat