Galgos 112 celebra la 6a desfilada canina a Platja d'Aro per promoure l'adopció

L'Associació protectora de llebrers i podencs, Galgos 112, ha celebrat la sisena edició de la desfilada canina a Platja d'Aro, aplegant a més de 100 participants d'arreu per participar en aquest esdeveniment amb diverses activitats com xerrades, desfilades, paradetes i demostracions.

Platja d'Aro acull un any més la trobada que organitza Galgos 112 al municipi, i que gràcies al seu èxit, aquesta vegada ja és la 6a edició.
Així, més d'un centenar d'inscrits d'arreu de Catalunya, han arribat per participar en les diverses desfilades, tant de gossos llebrers i podencs adoptats, com d'altres múltiples races, que s'han organitzat al llarg de la jornada de convivència entre propietaris i mascotes.

Una mostra on els més espavilats han obtingut alguns premis, tant pel pelut com pel propietari d'aquest.

L'objectiu de l'esdeveniment, doncs, no només serveix per passar un matí d'oci, sinó també per conscienciar sobre la necessitat de l'adopció d'animals com a opció més responsable.

En especial els llebrers i podencs, animals que pateixen en molts casos abandonament o explotació amb activitats de caça.

A més, a banda de algunes xerrades sobre com estimular i treballar amb els gossos, el públic també ha pogut gaudir de diferents demostracions, com per exemple la tasca dels gossos policies, detectant diferents olors o defensant al seu cuidador.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat