Cinc anys de presó per a l'home acusat d'intentar matar una dona a ganivetades a Palamós

Cinc anys de presó per a l'home acusat d'intentar matar una dona a ganivetades a Palamós
Palamós

Data: 17/10/2018

Cinc anys de presó per a l'home acusat d'intentar matar una dona a ganivetades a Palamós el passat mes de juliol del 2017, segons informa ACN.

L'home va quedar amb la dona a prop del geriàtric de Palamós i després li va proposar que l'acompanyés a la barraca on vivia. Va ser allà on li va proposar tenir relacions sexuals que ella va negar-se a tenir, i seguidament la va apunyalar a diferents parts del cos amb una navalla de vuit centímetres de fusta mentre li deia "jo et tallo el coll, d'aquí no surts viva". 

Finalment va aparèixer el cunyat del processat i va poder retenir-lo. La policia va detenir l'home aquell mateix dia i la víctima va haver de rebre tractament quirúrgic per suturar les ferides, algunes de fins a 4,5 centímetres i d'altres de superficials que li han deixat cicatrius.

La fiscalia ha rebaixat la petició de pena de 9 a 5 anys al considerar que havia consumit droga aquell dia però manté l'agreujant d'abús de superioritat en les conclusions pel fet de que l'home era plenament conscient de que podia matar-la mentre l'agredia i que va dirigir els atacs a les zones idònies per aconseguir-ho, i perquè va atacar amb una navalla una dona que anava desarmada.

Tant la defensa com l'acusació particular s'hi han adherit. El cas ha quedat vist per a sentència.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat