Platja d'Aro acull una trobada internacional sobre dret del futbol

Platja d'Aro ha acollit l'International Football Arbitration Moot, una trobada internacional sobre dret del futbol, per donar l'oportunitat a joves estudiants de dret puguin posar en pràctica les seves habilitats legals a través d'un tribunal simulat disputes internacionals de l'àmbit del futbol.

Platja d'Aro ha acollit la primera competició anual de debat i discussió sobre llei del futbol, anomenada International Football Arbitration Moot (IFAM)
Es tracta d'un esdeveniment únic al món amb l'objectiu que estudiants aspirants a ser advocats de dret esportiu internacional tinguin l'oportunitat de participar i posar en pràctica les seves habilitats legals a través d'un debat i discussió, mitjançant un tribunal simulat, sobre disputes internacionals de l'àmbit del futbol.

Entre els assistents i ponents, hi ha els millors advocats, agents de jugadors de talla mundial, àrbitres esportius, personal de la FIFA, estudiants, consultors i directors esportius procedents d'arreu del món.

A més dels debats, la trobada s'ha complementat amb una cerimònia de benvinguda, un cicle de conferències, networking i una Nit de gala.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat