Germandat Arturo Mundet organitza una marxa benèfica per recaptar fons per la FEM

Data: 06/04/2022

L'associació sense ànim de lucre Germandat Arturo Mundet ha organitzat una marxa benèfica per recaptar fons per la Fundació Esclerosi Múltiple. Es farà aquest diumenge 10 d'abril a Calonge Sant Antoni. Hi haurà dos recorreguts i les inscripcions es poden fer per internet o al mateix dia abans de començar la caminada.

L'Associació Germandat Arturo Mundet ha organitzat la primera marxat Mundet en benefici a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). Es realitzarà aquest diumenge 10 d'abril a Calonge i Sant Antoni. Hi haurà dos recorreguts, un de 4 km i un de 9 km. La sortida es farà des del Camp de Futbol del municipi i l'arribada a l'Espigó de l'Amistat. El cost de les inscripcions és de 10 euros i tot el que es recapti anirà íntegrament destinat a la FEM. Per inscriure's es pot fer a través d'internet fins dissabte i qui ho vulgui ho podrà fer el mateix dia de la marxa, abans de començar.

Els organitzadors animen a tothom a participar-hi, ja que es tracta d'una ruta senzilla i agradable de fer i a més solidària. Amb aquesta iniciativa es vol visibilitzar la malaltia i conscienciar a la població sobre aquesta. A les comarques gironines hi ha un miler d'afectats.

Des de la Fundació Esclerosi Múltiple organitzen diversos actes durant l'any per sensibilitzar a la gent i donar-se a conèixer. Durant la pandèmia expliquen que s'han hagut de reinventar per no deixar de fer activitats i donar suport als afectats i les seves famílies. També la Germandat Mundet s'ha vist limitada a causa de la crisi sanitària i enguany esperen reactivar les activitats. De fet, la marxa solidària és l'acte principal de la festa de la germandat d'aquesta primavera.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat