Alumnes de Batxillerat ensenyen ciència i tecnologia als de primària


Han canviat les orelles d'alumne per la boca de professor. L'alumnat de Batxillerat Científic i Tecnològic de l'institut Puig Cargol ha impartit una classe pràctica d'experiments als nens i nenes de les escoles de Calonge-Sant Antoni en el marc d'un projecte de col·laboració dins la Setmana de la Ciència.

 A l'aula polivalent de l'Institut s'han instal·lat diferents taules amb experiments senzills però molt vistosos on l'alumnat de Batxillerat ha pogut mostrar allò que estan aprenent a l'aula. Conceptes teòrics de química, física, robòtica o matemàtiques des d'una vessant pràctica. A més dels experiments la setmana de la ciència també ha tingut una exposició de pòsters on s'expliquen alguns  experiments científics, una xerrada sobre el cervell i el seu funcionament per alumnat de 4t d'ESO i Batxillerat i una Gimcama matemàtica per l'alumnat de 2n d'ESO. 

Aquesta setmana està pensada per incentivar l'interès de l'alumnat en  el món de la ciència i vincular tots els centres educatius del municipi tant de primària com de Secundària. 

Encuriosits i molt atents a les explicacions dels seus companys més grans, l'alumnat de primària ha anat veient i fent experiments que qui sap si els aixecaran el cuquet de la ciència i la tecnologia d'aquí uns anys alhora d'escollir Batxillerat i carrera universitària o formació professional.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat