La Policia Local de Palamós protesta contra la manca d'agents a la seva plantilla

Palamós

Data: 03/08/2021

INTERVÉ: Miquel Àngel Garcia, agent de la Policia Local de Palamós

La Policia Local de Palamós ha organitzat una concentració al costat del Mercat Municipal per reclamar més efectius al cos. Ara mateix expliquen que són una plantilla envellida, d’una mitjana de 50 anys i amb sobrecàrrega de feina. Denuncien que fa anys que els manca personal, i això els impedeix realitzar les tasques pròpies del seu dia a dia amb normalitat.

Els agents que s’han concentrat han repartit informació als ciutadans de Palamós amb l’objectiu de donar a conèixer la situació precària en la què treballen. Denuncien un augment de la conflictivitat i la inseguretat al municipi, una situació a la qual no poden fer front amb els efectius actuals, i que es veu agreujada durant l'època d'estiu, quan la població del municipi pràcticament es duplica.
 
Des de la Policia Local expliquen que caldria fer efectiva la incorporació d’entre 10 i 15 agents per tal que el cos pogués funcionar amb normalitat, però lamenten que fa més de 10 anys que no s’augmenta la plantilla. De moment des de l’Ajuntament s’ha optat per contractar alguns interins, però des del cos expliquen que no és la solució, ja que hi ha moltes funcions que no poden realitzar.

Estan previstes noves mobilitzacions per seguir reclamant més personal si no reben una resposta positiva per part de l’administració.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat