La triple jornada de donacions de sang a Palamós rep molt bona resposta

Palamós

Data: 09/08/2023

Palamós ha acollit una triple jornada de donacios de sang, la qual ha rebut molt bona resposta durant aquests tres dies, per part de donants compromesos amb la causa i estiuejants. La campanya està impulsada pel Banc de Sang i Teixits i l'Associació de Donadors de Sang de Catalunya, i que s'organitza a diversos punts turístics de Catalunya en aquesta época de l'any.

Palamós ha viscut una triple jornada de donacions de sang, per tal d'augmentar les reserves de sang i plasma del Banc de Sang i Teixits, que ara mateix es troben per sota del nivell òptim.

La campanya ha estat impulsada pel Banc de Sang i Teixits i l'Associació de Donadors de Sang de Catalunya, i que s'organitza a diversos punts turístics, aprofitant l'elevat nombre d'estiuejants que visiten aquests municipis del país.

La campanya ha rebut molt bona resposta durant aquests tres dies a Palamós, la majoria donants habituals compromesos amb la causa.

També, hi ha donants que ho són per experiències que els ha marcat de per vida i que els ha fet adonar-se de la importància de donar sang.

De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut sempre que: tingui entre 18 i 70 anys, pesi 50 quilos o més, i en cas de ser dona, que no estigui embarassada.

La campanya continua aquest mes el divendres 11 i dissabte 12 a Sant Feliu de Guíxols, el diumenge 13 i 27 a Sant Antoni de Calonge i, finament, el dimarts 29 a Jafre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat