Els alumnes de l'escola Vedruna organitzen una cursa infantil adaptada

Palafrugell

Data: 24/02/2022

Els alumnes de l'Escola Vedruna de Palafrugell han organitzat una cursa infantil adaptada en la qual poden participar nens i nenes d'entre dos i dotze anys amb mobilitat reduïda o autisme (TEA).

La idea de celebrar aquest esdeveniment sorgeix d'un projecte en què estudien els objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

Dels diferents ODS que existeixen, el número deu, que és el que es basa en la reducció de les desigualtats, és el que els va fer encendre la bombeta d'organitzar la cursa, inspirant-se amb la que es va realitzar a Vic.

Per ara hi ha nou inscrits, però esperen que la llista de participants creixi en els pròxims dies. Per apuntar-s'hi, es pot fer a través de les xarxes socials i de la pàgina web de l'escola.

La cursa infantil adaptada tindrà lloc el dissabte 5 de març a l'Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès. Més enllà d'activitat esportiva, els alumnes també han contactat amb entitats i persones relacionades amb l'àmbit de lleure per tal que dinamitzin la jornada amb actuacions, espectacles i tallers.

L'objectiu és que l'estadi es converteixi en un espai que celebri la inclusió i la convivència.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Societat